Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en mutabık hediye politikamıza munis olacak şekilde üretilir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının makul bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

ürkü bar sebebiyle bağırsakerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sağlıklı iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir şekilde evgin çıkış mimarilabilir.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir tasarımdır. Bu tasar çizim, umumiyetle her seviyede yan değdavranıştiren bir dizi açılı iniş ve merdiven sineerir ve yurt yahut sıkışık alanlarda düzlükın müsmir bir şekilde kullanılmasını katkısızlar.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has ayırt edici bir öteki özelliği kilit + dizi seti yahut panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın anında bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla selim orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması dâhilin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Yönetmeliklere uyumlu olan bir başka yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın merdiveni yönetmeliği esasta henüz geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Için Yasa” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin dizaynı, kurulumu ve bakımı dahil sarhoş olmak üzere binalarda yangın güvenliği gerekliliklerini asıl hatlarıyla belirtmektedir.

Firmamız ile yapacağınız ilişkilerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile yasal zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını Yangın Kapısı Fiyatları katkısızlıyoruz.

Yangın Kapısı, evgin durumlarda örgüdan emniyetli bir şekilde tahliye imkanı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve benibeşer yaşamını ana alan, konstrüksiyonların en önemli unsurlarından biridir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin katı dizi opsiyonel olarak alınan hidrolik posta ile henüz kesif kullanma katkısızlanabilir.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında yaman ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek için tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına orantılı koca kaliteli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Report this wiki page